Wie zijn wij?

Onze visie

UNIFIED MOVES staat voor passie, professionaliteit, creativiteit, artisticiteit, diepgang en betrokkenheid.

De verbindende factor hier is een nieuwsgierigheid naar dans. Het gaat om samen ontdekken, ervaren, leren, creëren en presteren. Elke les staat in het teken van het geluk, plezier, uitdaging en spirituele, artistieke en fysieke ontwikkeling die dans mensen kan bieden: Dance as a way of life.

Dans verenigt!

UNIFIED MOVES is ervan overtuigd dat dans de persoonlijke ontwikkeling en participatie in het sociale leven bevordert. Danseducatie helpt kinderen, jongeren en volwassenen om hun gevoelens te uiten, hun communicatiemiddelen te ontwikkelen en hun identiteit te vormen. Het is niet alleen een goede houding, lenigheid en kracht, maar bevordert ook de coördinatie, het ruimtelijk inzicht en de muzikaliteit. Je kunt altijd, overal en met iedereen dansen. Dans schept bruggen tussen mensen, bevordert de sociale cohesie en is vooral heel leuk!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in klassiek ballet en modern, maar weet je niet welke stijl het beste bij je past? Dan is deze les perfect. Bij UNIFIED MOVES kun je vanaf 8 jaar modern/klassiek les volgen. In deze lessen werk je spelenderwijs aan de basis van moderne dans en klassieke ballettechniek en leer je de verschillen en overeenkomsten tussen deze stijlen. We werken ook aan het ontwikkelen van creativiteit en muzikaliteit. Met onze volgende lessen kun je als tiener blijven groeien en kiezen met welke stijl je verder gaat.